Jess Glynne InStyle UK Aokuso 2016 Pu'ega ata

Anonim

Jess Glynne ile InStyle UK Aukuso 2016 Fa'avaa

Pese Peretania Jess Glynne ave le malamalama mo Aukuso 2016 faavaa o InStyle UK. I luga o talafou i le taimi nei, o le tamaitai pese 'Ou te tagi pe a ou ata' o loʻo faʻaalia mo Jasper Abels i se peleue Chanel ma se sakete mo le ufiufi. I totonu o le mekasini, o le ulu mumu e faʻaalia ana mama auburn i mamanu mai le aoina o le tautoulu.

I lana faatalanoaga, na talanoa ai Jess e uiga i le feagai ai ma faigata o le lauiloa. "Na tulia aʻu e se uta o tamaiti i fafo atu o le Planet Organic i le isi aso ma na ou lagona e pei o aʻu o le One Direction. O le mea valea o aʻu lava e tasi. Mo le tele o tausaga, e leʻi iloa e tagata po o ai aʻu. Ona faafuasei lea ona iloa e tagata uma po o ai au. Ae ou te le’i suia lava. Ua suia loʻu olaga atoa.”

E ofuina e Jess Glynne ofuvae mumu mo InStyle UK

Na ia tatalaina foi e uiga i lana feusuaiga, fai mai, "Sa ou i ai i se faatalanoaga i se tasi taimi ma sa alu le tusitala e uiga i [laʻu album] Ou te tagi pe a ou ata e uiga i se tama. E le o a’u o se pepelo. E le o se tama. Ou te leʻi manaʻo na te lolomi se tala ma e faitau e aʻu tagata fiafia. E leʻi lelei le pepelo.”

Ina ia faitau atoa le ata ma mo nisi ata fa'apitoa, va'ai le lomiga Aukuso o British InStyle, fa'atau atu nei. O lo'o maua fo'i le lomiga fa'afuainumera e ala ile Apple Newsstand.

O le pese pese o Jess Glynne o lo'o ofuina le pito i luga ua teuteuina ma le ofuvae tusi

O loo talanoa Jess Glynne i le mekasini e uiga i le feagai ai ma uunaiga o le lauiloa

Faitau atili