Fifth Harmony La'ei La'ei Flirty Polka Dot mo le Seventeen, Talk Confidence

Anonim

Na tapunia le Fifth Harmony mo se fusi fa'atasi a'o latou faia se ata pu'eina o le Seventeen.

Na taia e teine o le Fifth Harmony le fale pueata mo le lomiga o Iuni/Iulai 2015 o le Seventeen magazine. Na pu'eina e Tom Schirmacher i sitaili polka dot fa'alelei, o le vaega e fa'aolaina i aso uma. O le tatalaina i luga o le mekasini e uiga i le tuputupu aʻe o ni tagata taʻitoʻatasi ma fafine, Camila, Ally, Normani, Tina ma Lauren e faʻasoa a latou lava fesoʻotaʻiga ma vaaiga faʻaosofia.

Camila Cabello i le Suʻeina o Lona Leo

“I loʻu tuputupu aʻe, sa ou matuā matamuli lava. Ina ua ou amata i se aoga fou, sa ou le iloa po o ai ou te nofo faatasi i le taumafataga o le aoauli. Sa ou savalivali solo i le alatele, ma taumafai e amio e pei e iai se mea ou te alu i ai. Sa pei na ou le vaaia. O pesega ua ou lagona ai ua ou fetaui lelei. Ua sili atu le toʻa o aʻu i le taimi nei."

Fifth Harmony ofuina tifiga lolomi togitogi.

Ally Brooke i luga o le tautala

"Sa masani ona ou fefe tele e faaleo atu loʻu manatu, pe o isi teine pe na o se ofu ou te le fiafia i ai. Sa ou popole pea po o le a se manatu o isi tagata ia te au pe a latou le ioe. Ae na ou aʻoaʻoina sa na ona ou faatigā iā te aʻu lava. Ou te ola i le upusii ‘Tatala e tusa lava pe tetete lou leo.’”

Normani Kordei i le Tumau Fa'amaoni

"E taua tele le tilotilo ia te oe lava i le faʻata ma fai se talanoaga. Tau atu ia te oe lava e te aulelei i aso uma. E tusa lava pe e te le o lagona lelei i se ofu, ae e te fiafia i foliga o lou lauulu, taulai atu i lena mea. Na o le pau lava le tagata e taofia oe.”

Tina Sieni i luga o le ata o le tino

"E iloa e tagata uma o aʻu o le teine mafiafia. Sa masani ona ou faanoanoa i ai, ae ona o le Polenisia, e masani lava ona matou mafiafia ivi. Na ou iloaina sa pei ua ou maasiasi i laʻu aganuu ma ua manaʻomia ona tuʻu le faʻaleagaina o aʻu lava."

Lauren Jauregui i le Faia Oe

"O tamaitai e masani ona lagona e tatau ona avea i latou ma se ituaiga o teine, ae e mafai ona avea oe ma soʻo se mea e te manaʻo ai."

Faitau atili ile Seventeen.com.

Faitau atili