Na maua e Rita Ora le Glam mo Pepa Mekasini, Talanoaina 'America's Next Top Model' Toe Fa'afouina

Anonim

Rita Ora i le Pepa Mekasini Oketopa 2016 Faʻavaa

Rita Ora tautua fa'asaga ia Oketopa 2016 faavaa o le Pepa Mekasini. Na pueina e Nicolas Moore , e maua e le tagata pese lona vavalalata i le lanu moana lanu moana, laugutu lanu piniki ma se laugutu piniki iila. O le 'America's Next Top Model' talimalo fou e ofuina foliga mai le aoina o le tautoulu mo le ata matagofie. O lo'o ofuina se fulufulu lanu enaena pipi'i pipi'i, fa'atusa e Rita i mamanu a Fendi, Chanel, Dolce & Gabbana ma isi mea. Stylist Jason Rembert fa'amautinoa e susulu Rita i fa'aliga lapopo'a, seevae maualuga-vae ma ofu talaloa. / Laulu saunia e Brent Lawler, Makeup saunia e Kathy Jeung

Fa'atatau: Rita Ora Taia le Matafaga mo Cosmopolitan UK

Rita Ora – Pepa Mekasini Oketopa 2016

O le pese pese Rita Ora e tu maualuga i le ofu o Marc Jacobs ma seevae faʻavae

O le fa'aalia o se pose, o lo'o ofuina e Rita Ora se ofu maxi Roberto Cavalli

Rita Ora ile Amerika's Next Top Model's Reboot

I lana faatalanoaga, na talanoa ai Rita e uiga i le 'America's Next Top Model' toe amata. O lo'o iai nei le fa'aaliga i le VH1 ma fa'aalia ai se laulau fa'amasino fou. “Ou te manatu ua le toe lava na o le pu’eina o se ata,” o lana tala lea e uiga i le faia o ata. “Matou te taulaʻi atu i le auala o le a e faia ai se tagata fiafia i luga o ala o faasalalauga lautele, pe faʻafefea ona e faʻaosofia tagata e faʻataʻitaʻi oe. O lena ia te aʻu o le eseesega i le va o se tasi e na o se faʻataʻitaʻiga masani ma se tasi o se tagata sili.

"Ou te laki i le i ai o ni uo i lenei pisinisi, ma sa ou manatu atonu pe a ou valaau ia i latou ma matou fatuina se laulau faʻamaoni ma tuʻuina atu se vaaiga ese o le America's Next Top Model, e mafai moni lava ona avea aʻu ma talimalo," o lana tala lea. "Ou te le o iinei e taʻu atu ia i latou le mea e fai. Ua ou i ai iinei e faʻaali atu ia i latou e mafai foi ona latou faia lenei mea. O aʻu o se faʻataʻitaʻiga o mea e mafai ona e ausia ona e aoga."

E foliga aulelei i le piniki, e ofuina e Rita Ora le ofu tweed Chanel, asoa ma lima

E foliga matagofie, Rita Ora o loʻo tu i le peleue Fendi, seevae ma le ofu mafanafana

O le ofuina o se fulufulu paʻepaʻe, o Rita Ora o loʻo tu i le peleue Dolce & Gabbana, asoa ma le ulu

O lo'o fusi fa'alava, Rita Ora fa'aofuina Salvatore Ferragamo pito i luga, sakete ma ato ma pamu Manolo Blahnik

Faitau atili